Kabel, TV & fiberinstallationer i Växjö

Söker du ett företag som kan utföra högkvalitativa nätinstallationer? Gerth´s El utför kvalitetssäkra installationer till privatpersoner, fastighetsbolag, företag och kommuner i Växjö med omnejd. Vi utför olika kabelarbeten som fastighetsnät och kabelförläggningar. Med serviceinriktad personal och stor branschkunskap ser vi till att alla arbeten utförs med säkerhet och ansvar i fokus. Vi vill vara det självklara valet för dig när du behöver hjälp med el- och nätinstallationer i Växjö.

Nätinstallationer av fiber

Fiber är idag det vanligaste och även framtidens teknik. Med fiber får du bredband i samma hastighet som ljuset till ditt hem eller företag. Det är en driftsäker lösning som är okänsligt för elektroniska störningar som till exempel åska. Med fiber kan du surfa i ljusets hastighet och utan begränsningar. Det är inte konstigt att fiber tillhör framtidens teknik. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet och kompetens som vi mer än gärna delar med oss av till dig.

Kabel och TV-nät

Andra nätinstallationer som vi kan hjälpa dig med är att dra kablar till bland annat TV, bredband och telefoni. En kabelsändning innebär att TV-signalen överförs från en sändare till hushållen via kabel som finns indragen till bostaden. Oftast kan flera tjänster levereras via samma kabel, till exempel tv, bredband och telefoni. För kabel-tv kan man antingen ha analoga eller digitala nät. Om du har analog kabel-tv kan du få tillgång till digital-TV om du bor i ett hus där de digitala signalerna i nätet skickas ut, vilket är det vanligaste idag.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi på Gerth´s El svarar gärna på alla dina frågor rörande din elektronik och nätinstallationer och hur vi kan hjälpa dig. Vi vet att det ibland kan vara lite rörigt och man har många frågor. Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig med dina nätinstallationer i Växjö.