Elservice i Växjö

Med hjälp av elservice och elbesiktning kan du få reda på om något måste åtgärdas i ditt hem som annars kan medföra en stor risk. Med serviceinriktad personal och stor branschkunskap ser vi till att alla arbeten i Växjö utförs med säkerhet och ansvar i fokus. Vår lokala närvaro gör att vi snabbt kan vara på plats när du behöver oss. Det gör att du kan känna dig extra trygg ifall något oväntat skulle inträffa. Elservice och elbesiktning är en riktigt bra investering, både för din trygghet, fastighet och plånbok.

Vi erbjuder följande tjänster:

  • Elservice och underhåll
  • Felavhjälpning
  • Elbesiktning

Elservice av hög kvalité i Växjö

Något fel vid elinstallationer är oftast inget man upptäcker innan en olycka har inträffat, och en sådan kan få stora konsekvenser. Som fastighetsägare är det du som är ansvarig för säkerheten och underhållet. Gerth´s El har lång erfarenhet i branschen och vi använder oss enbart av kvalitetsprodukter vilket säkerställer hög kvalitet på alla utförda elarbeten. Vi har sju fullt utrustade servicebilar som kan bistå vid både förutsedda och oförutsedda händelser.

Välutbildade elektriker

Våra elektriker har den kunskap som krävs för att utföra elservice och besiktningar av hög kvalité i Växjö. Vi utför alla förekommande elarbeten, felavhjälpning, elbesiktning och reparationer åt företag, fastighetsbolag, privatpersoner och kommuner i Växjö med omnejd. Vi går igenom centraler, kabeldragningar, belastningsfördelning, dosor och fastighetens elstandard. Efter genomförd besiktning och eventuella åtgärder säkerställer våra elektriker att ditt hem i Växjö är tryggt och säkert.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Har du inte gjort en elservice eller elbesiktning tycker vi verkligen att du ska kontakta oss redan idag. Regelbundet underhåll borde vara lika självklart som att man har brandlarm i sin bostad. Välkommen att kontakta oss för mer information om elservice och elbesiktning till din bostad, fastighet eller företag i Växjö.