Elinstalltioner i Växjö

Ett tryggt och säkert elsystem i fastigheten är en god investering ekonomiskt men också – och framförallt – för livet.  Gerth´s El har lång erfarenhet i branschen och erbjuder elinstallationer i Växjö men omnejd. Vi jobbar alltid med säkerheten i fokus och strävar efter att du som kund ska känna förtroende med oss som elinstallatör. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet av elinstallationer i Växjö som vi mer än gärna delar med oss av till dig.

Vi kan hjälpa dig med följande:

  • Elinstallationer
  • Larminstallationer
  • Nätinstallationer
  • Elservice
  • Underhåll
  • Felavhjälpning
  • Elbesiktning

Elinstallationer för ett tryggare hem

Kvalité genomsyrar hela vår verksamhet och vi strävar alltid att genomföra installationer som håller en hög kvalité och säkerhet. Tyvärr är det inte ovanligt med till exempel överbelastade elnät eller arbeten utförda av ej auktoriserade elektriker som håller undermålig kvalité. Genom att anlita en fackman för att utföra elarbeten i din fastighet kan du känna dig trygg. Tänk på att en elinstallation är en färskvara som behöver underhållas kontinuerligt. Vi hjälper dig gärna med regelbunden elservice och elbesiktning så att du kan känna dig trygg med elen i din bostad eller fastighet i Växjö.

Certifierade elektriker med hög kompetens

Vi utför alla förekommande elarbeten, felavhjälpning, elbesiktning och reparationer åt företag, industrier, fastighetsbolag, privatpersoner och kommuner i Växjö med omnejd. Våra elektriker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra kvalitetssäkra elinstallationer. Vi har sju fullt utrustade servicebilar som kan bistå vid både förutsedda och oförutsedda händelser. Vår lokala närvaro gör dessutom att vi snabbt kan vara på plats.

Kontakt oss för kostnadsfri offert och konsultation

Vi vill vara ditt självklara val! Med lång erfarenhet på marknaden är vi ett tryggt val och värdesätter alltid dig som kund. Behöver du hjälp med entreprenad eller enstaka elinstallationer? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med elinstallationer i Växjö